Súťaž UKONČENÁ!
Grilovačka s mrazenými rybami? Poradíme, prečo áno...
Zostáva nám ešte pár týždňov letného počasia, kedy nás to láka tráviť čas s našimi najbližšími na čerstvom vzduchu, vytiahnuť k tomu gril a pripraviť špeciality s nádychom leta. Máte radi ryby? Tie sú na úpravu na grile ideálne. Pozreli sme sa bližšie na to, ako si vybrať ryby, s ktorými budú vaše recepty nielen dobre chutiť a vyzerať, ale budú mať aj nemalý prínos pre vaše zdravie.
Ryby od Radomy obsahujú vrstvu vody chrániacu rybu pred oxidáciou, tzv. glazúru, v optimálnom pomere maximálne 15 % k rybe a s minimálnym obsahom prídavných látok. Morské ryby sú zamrazené bezprostredne pri spracovaní, čo zaručuje najvyššiu kvalitu. Viac nájdete na www.radoma.eu
Mechanika súťaže
Zapojiť sa do súťaže môžete zaslaním správnej odpovede na adresu sutaz@onavie.sk do 9.9.2017. Nezabudnite uviesť predmet - Radoma a pripojiť svoju adresu a telefonický kontakt - pre zaslanie výhry.
O čo hráme
Traja z vás môžu vyhrať balíček Radoma zložený z kvalitných mrazených rýb v hodnote 20 eur.
Súťažná otázka
Na akú teplotu sa odporúča mraziť ryby v jadre?
a) -18 b) -15 c) -20
Pomôcka TU.
Vyhrali ste?
Roman Mojžiš, Bratislava; Marián Štefančík, Bardejov; Simona Labašková, Prešov